España registra el peor dato de desajuste de Talento de la historia: 8 de cada 10 empresas tienen dificultades para encontrar a los profesionales que necesitan

Circontrol, fabricant líder en carregadors de vehicles elèctrics, tindrà un paper destacat en la realització del pròxim EVS35, el congrés més important del món sobre electromobilitat. La cita tindrà lloc entre els dies 11 i 15 de juny a Oslo, Noruega, i servirà com a punt de trobada de les personalitats més rellevants en matèria de mobilitat sostenible i elèctrica d’àmbit internacional.

Concretament, com a membre del comitè assessor de l’EVS35, Circontrol durà a terme diferents accions per contribuir a la promoció i organització de l’esdeveniment a diversos nivells. El congrés mundial està organitzat per l’associació europea d’electromobilitat AVERE, de la que Circontrol forma part,  que té com a objectiu promoure la mobilitat elèctrica i facilitar-ne la implementació entre el públic general a tota Europa.

Tal i com indica el Director General de Circontrol, Joan Hinojo, “l’EVS35 és el centre de totes les mirades sobre la mobilitat elèctrica arreu del món, un focus mediàtic a on fabricants, distribuïdors i governs es troben per posar fil a l’agulla sobre com lluitar contra el canvi climàtic a través del transport públic i privat”. En aquest sentit, assegura que “Circontrol no només no pot faltar a la cita, sinó que com a membres del comitè assessor, estem orgullosos d’ajudar a fer-ne ressò i promocionar l’electromobilitat arreu del món”.

Més enllà de la col·laboració de Circontrol en la promoció del congrés, el fabricant de Viladecavalls tindrà una posició de rellevància en formar part de les empreses expositores a l’exhibició que s’integra a l’EVS35. En ella, on s’aplegaran companyies d’arreu del món relacionades amb la mobilitat elèctrica, Circontrol portarà algunes de les seves millors solucions de recàrrega de vehicles elèctrics: des de carregadors d’àmbit domèstic guardonats com la seva Wallbox eNext fins a noves propostes de càrrega ràpida pública com el Raption 150 Compact.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies